Gevels in strekmetaal

Strekmetaal biedt heel wat mogelijkheden om muren en gevels stijlvol te verfraaien

 Welkom in de derde dimensie

Dankzij zijn driedimensionale karakter, een unieke eigenschap dat strekmetaal van andere afwerkingen onderscheidt, kan strekmetaal een andere indruk geven naargelang de plaats waar u staat. Bovendien is strekmetaal steviger dan andere paneelelementen voor gevelbeplating.

Kies voor creativiteit

Als u houdt van contrast, dan is strekmetaal zeker iets voor u! Dit materiaal biedt creatieve personen een overvloed aan mogelijkheden dankzij de verschillende maaswijdten, soorten kaders en afwerkingen. Een origineel resultaat gegarandeerd!

Licht en donker

Dankzij zijn openingen kan strekmetaal niet alleen fungeren als zonnewering, maar ook als afscherming. Elk product heeft een minimale en maximale doorzichtigheidsgraad, en bijgevolg ook een specifiek zonneweringspercentage dat bijzonder interessant is om de thermische coëfficiënt van uw gebouw te regelen.

Minimaal verlies, maximale winst

In tegenstelling tot geperforeerde staalplaat, gaat er nauwelijks materiaal verloren bij de vervaardiging van strekmetaal. Voor materiaal van eenzelfde dikte heeft dit lichte gevolgen voor de materiaalkosten, wat toch niet mag worden vergeten bij het opstellen van het budget.

Bekijk onze architecturale mazen online