Plafonds

Een structuur met zowel esthetische als akoestische voordelen

Stijl, geluidsisolatie en het vermogen om bepaalde zaken te verbergen: dat zijn de belangrijkste eigenschappen die een plafond moet bezitten. Het zijn ook meteen de eigenschappen die van onze plafondplaten de ideale structuren maken voor uw gebouw!

Ons aanbod aan GM-plafondelementen omvat 7 verschillende modellen en wordt vervaardigd op basis van bladen gerekt metaal met minimale openingen (lange diagonaal van maximaal 50mm). Daardoor krijgen de elementen een verfijnde en aantrekkelijke afwerking, maar wordt ook een bepaalde ondoorzichtigheid gecreëerd die het mogelijk maakt om elektrische kabels e.d. te verbergen.

Naast het esthetische aspect brengen deze plafondelementen een verbeterde akoestiek met zich mee: de plafondelementen absorberen geluidsgolven waardoor de rust terugkeert in de ruimte. Om dit effect nog te versterken kan een klein isolerend kussen op het paneel worden bevestigd. Daarenboven weerstaan onze plafondelementen aan brand gezien deze getest werden onder klasse RF 60.